Zajedno do cilja

Projekt „Zajedno do cilja“ financiran je iz jednokratnih financijskih podrški za 2018. godinu od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovim projektom cilj nam je osnažiti Udrugu da bi kvalitetnije nastavili sa daljnjim radom, a njime je obuhvaćeno nekoliko bitnih aktivnosti.
Jedna od aktivnosti je koordinacija s korisnicima i osobnim asistentima, kao i komunikacija s postojećim i potencijalnim članovima KaSPIN-a omogućiti će djelatnicima KaSPIN-a da kvalitetnije nastave sa svojim radom na aktivnostima odobrenih projekata što podrazumijeva osiguranje potrebne opreme koja nam je veliki problem u dosadašnjem radu.
Web stranica KaSPIN-a predstavlja izvor informacija za osobe s paraplegijom i tetraplegijom s područja Grada Karlovca i Karlovačke županije, kao i cijele RH stoga je ovim projektom predviđeno njezino ažuriranje, a samim time očekujemo povećanje broja posjeta u odnosu na prethodnu godinu kao i povećanje broja članova.

Radni vikend HUPT-a kao jedan od glavnih događaja predviđen ovim projektom, a jedini je seminar ovakve vrste u Hrvatskoj gdje se okupljaju članovi HUPT-a i njihove obitelji.Svrha ovog seminara je bolja informiranost osoba s paraplegijom i tetraplegijom te njihovo ravnopravno sudjelovanje u društvu i lokalnoj zajednici. Kroz program seminara koji uključuje predavanja i radionice, omogućava se sudionicima da spoznaju svoju ulogu u društvu te problemima s kojima se susreću, a samim time socijalizacija i uključivanje u društvo članova KaSPIN-a koji su pretežno iz ruralnih područja županije.

Članovi KaSPIN-a sudjelovali su na seminaru HUPT-a ”Radni vikend’

Članovi KaSPIN-a sudjelovali su na seminaru HUPT-a ”Radni vikend” koje su nam omogućile Jednokratne podrške MDOMSP pod nazivom ” Zajedno do cilja”. To je jedini seminar ovakve vrste u Hrvatskoj, a održao se od 5. do 7.10.2018. u Tuheljskim Toplicama-hotel … Pročitaj više

Print Friendly, PDF & Email