Početak provedbe projekta Jačanje kapaciteta OCD-a “Zajedno jači”

Objavljeno u: Novosti, Zajedno jaci

U studenom smo potpisali ugovor i započeli provedbu projekta Jačanje kapaciteta OCD-a “Zajedno jači” UP.04.2.1.11.0359 koji se provodi u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 481.105,00 kn. Iznos EU potpore je 408.939,25 kn iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Karlovačka udruga spinalno ozlijeđenih, a partner su Hrvatske udruge paraplegičara i tetraplegičara. Posredničko tijelo razine 1 je Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a posredničko tijelo razine 2 je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva. Trajanje projekta je 12 mjeseci, od 15.11.2021. do 14.11.2022.

Cilj projekta je ojačati kapacitete Udruge, povećati socijalnu uključenost i unaprijediti kvalitetu života osoba s invaliditetom na području Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije kroz edukacije, savjetovanja, osiguravanje kontinuiranog rada ureda te zapošljavanje voditeljice projekta, administratora i psihologa.

Udruga sad ima zaposlenu psihologinju na puno radno vrijeme. U prosincu je započela s radom.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Karlovačke udruge spinalno ozlijeđenih.

Stajališta izražena na ovoj mrežnoj stranici isključiva su odgovornost Karlovačke udruge spinalno ozlijeđenih i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Print Friendly, PDF & Email