Osvrt na osobnu asistenciju supruge korisnika Ivana Barića

Objavljeno u: Budi aktivan

Od kad je moj suprug dobio osobnu asistenticu njegov svakodnevni život je uvelike poboljšan i olakšan, i to ne samo njegov već i život cijele obitelji. S osobnom asistenticom on kao korisnik i cijela obitelj ima dobar odnos koji je iz profesionalnog prerastao u prijateljski jer je asistentica gotovo kao član obitelji. Oko ispunjavanju obaveza osobne asistencije se unaprijed dogovaramo te za Ivanovu asistenticu imamo samo riječi hvale. Puno puta čini i više nego što treba sve da bi pomogla cijeloj obitelji i Ivanu kao svom korisniku.
Puno nam pomaže oko njega, u kućanskim poslovima, nabavi osnovnih namjernica i lijekova te prikupljanja medicinskih dokumenata iz ambulante i bolnice. Meni kao supruzi je veliko olakšanje kad je suprug zbrinut i u sigurnim rukama što mi daje osjećaj smirenosti dok obavljam neodgodive poslove oko kućanstva djece.
Suprug je zadovoljan radom asistentice i na njega ima dobar psihološki utjecaj, jer je samostalniji, a druženje s asistenticom mu je ispunjeno i veselo zbog njenog vedrog duha.

Print Friendly, PDF & Email