O nama

Udruga je osnovana 17.10.2014.,a registrirana 19.12.2014. U ovom trenutku smo zaposleni okupljanjem članova, obavještavanjem javnosti o postojanju KaSPIN i razmišljanju o onome što želimo kao udruga učiniti za članove, grad Karlovac i cijelu našu županiju.
Namjera nam je u globalu pobrinuti se za individualne potrebe članova. Ono što je drugo ali ni malo manje važno je djelovanje na kvalitetnom uklanjanju arhitektonskih barijera te pokušati uspostaviti suradnju sa prometnom policijom u educiranju javnosti zašto osobe u kolicima imaju potrebu za posebno širokim parkirnim mjestom.
Sve ostale aktivnosti će ovisiti isključivo o svim onim članovima koji se žele uključiti u aktivnosti udruge, da li sa nekom svojom problematikom ili nekim općenitim radom za dobrobit osoba sa spinalnom ozljedom. Želja nam je također ostvariti suradnju i sa drugim lokalnim udrugama, nebitno da li se radi o udruzi osoba s invaliditetom ili nekom drugom udrugom. A kada se stvore uvjeti, želimo poraditi na projektima i prijavljivati se na natječaje. Cilj je poduzimati sve što je u našoj mogućnosti kako bi ovaj grad i županija bili po mjeri svakog čovjeka.