Budi kreativan i aktivan

Šesta radionica

Uz puno smijeha i zabave, u odličnoj atmosferi, odradili smo i posljednju, šestu kreativnu radionicu. Ovog puta tema nam je bio Božić i izrada prigodnih ukrasa od platna, konca, gumbića...
Svi jedva čekamo nova druženja u nekim budućim radionicama i zahvaljujemo Upravnom odjelu za hrvatske branitelje i zdravstvo Karlovačke županije, koja je to i financijski popratila.

Četvrta radionica

U prostoru KaSPIN-a održali smo četiri od šest predviđenih kreativnih radionica pod vodstvom Dragice Bratine. Radionice su održane u sklopu projekta Budi kreativan i aktivan financiranog od upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo.

S fotografijama vam donosimo djelić atmosfere sa radionica i slike radova naših članova.

Prve tri radionice

Projekt financiran  od strane Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Karlovačke županije u iznosu od 8.700,00 kn.

U prostorijama Karlovačke udruge spinalno ozlijeđenih održane su prve tri, od predviđenih šest kreativnih radionica. Pod vodstvom naše članice Dragice Bratine, zainteresirani članovi KaSPINA iskušali su se u quilling tehnici. Izrađivale su se pahuljice, cvjetići i drugi ukrasi od rezanog papira.

Bilo je veselo, zabavno, opuštajuće i poučno!

Print Friendly, PDF & Email